Krakuski
Strona główna
Produkty
Przepisy
Filozofia marki
Kontakt
Menu
DESEROWE TRUFLE ORZECHOWE
Poprzedni przepis
wszystkie przepisy
Następny przepis
Przygotowanie:
30 MIN
Trudność:
PROSTY
Wykorzystane Krakuski:
Maślane
Deserowe
POBIERZ jako PDF
Składniki deseru:
Krakuski o smaku maślanym-100 g,
Krakuski Deserowe–50 g,
100 g gorzkiej czekolady,
100 g kremu orzechowego,
10 g orzechów włoskich,
10 g migdałów,
50 g masła,
20 g kakao.
Przygotowanie Trufli:
Czekoladę połam na kawałki.
Dodaj pokrojone masło.
Całość rozpuść w kąpieli.
Połącz czekoladę z kremem orzechowym.
Dodaj migdały i orzechy.
Pokrusz do masy Krakuski Deserowe.
Wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Pokrusz Krakuski Maślane.
Dodaj kakao i wymieszaj.
Z chłodnej masy uformuj kuleczki.
Każdą kuleczkę włóż do posypki i obtocz.
Udekoruj trufle.
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies. Kontynuując przeglądanie naszej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej na temat plików cookies oraz zarządzaniu ich ustawieniami można uzyskać, klikając tutaj.
OK