Krakuski
Strona główna
Produkty
Przepisy
Filozofia marki
Kontakt
Menu
DESEROWE TRUFLE ORZECHOWE
Poprzedni przepis
wszystkie przepisy
Następny przepis
Przygotowanie:
2 GODZINY
Trudność:
PROSTY
Wykorzystane Krakuski:
Maślane
Deserowe
POBIERZ jako PDF
Składniki:
Krakuski o smaku maślanym – 100 g
Krakuski Deserowe - 50 g
100 gorzkiej czekolady
100 g kremu orzechowego
10 g orzechów włoskich
10 g migdałów
50 g masła
20 g kakao
Przygotowanie:
Czekoladę połam na kawałki
Dodaj pokrojone masło
Całość rozpuść w kąpieli
Połącz czekoladę z kremem orzechowym
Dodaj migdały i orzechy
Pokrusz do masy Krakuski Deserowe
Wstaw do lodówki na 1 godzinę
Dodaj pokrojone masło
Pokrusz Krakuski Maślane
Dodaj kakao
Wymieszaj
Z chłodnej masy uformuj kuleczki
Każdą kuleczkę włóż do posypki i obtocz
Udekoruj trufle
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies. Kontynuując przeglądanie naszej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej na temat plików cookies oraz zarządzaniu ich ustawieniami można uzyskać, klikając tutaj.
OK